prijs begon te pullback

Goede daghandelaren, ik hoop dat je dag was goed! Ik heb een aantal trades ik gisteren maakte ik wil over te gaan. Ik had geen goede dag van gisteren trading, optiesonline.com maar het was niet verschrikkelijk, ik had een paar verliezen, maar dat is te verwachten in de handel. De normale paren Ik handel waren een beetje stagnerende in zekere zin; er was gewoon niet veel volume.

 

Mijn eerste handel van de avond, was OTM. Het lijkt erop dat toen ik voor het eerst de markt te betreden, ben ik meer kans om mijn eerste handel te verliezen dan elke andere, of zo lijkt het op die manier. Mijn analyse was prijs zou blijven dat is interessant een beetje meer naar beneden te gaan voordat u een back-up. Prijs was in een klein bereik zoals je kunt zien op de grafiek, en ik wachtte op een doorbraak van de reeks aan de andere kant. Price heeft breakout naar beneden, en dat is waar ik binnenkwam, maar kort na de koers fluctueerde back-up. Ik zou hier op te merken prijs was op een geheel getal (1,50000) niveau en ik moeten wachten om te zien welke prijs zou doen op dit belangrijke niveau.

Mijn tweede handel ik geloofde prijs begon te pullback, zoals zij eerder uur geleden had gedaan. Dus ik begon te zoeken voor call transacties. Zodra de kaars groen werd, waarde grafiek was ideaal, was de prijs terug te keren naar de 20EMA, en het niveau 1,50000 http://www.optiesonline.com/iq-option/ werd verworpen, ging ik een telefoontje, maar mijn probleem was dat ik te laat ingevoerd, en de prijs is getreden ander klein bereik. Ik weet niet of ik nog zou willen noemen het een bereik, want het zag er letterlijk niet nauwelijks bewegen op de 1 minuut grafiek. Deze handel was OTM omdat prijs varieerde gedurende ongeveer 20 minuten voordat omhoog gaan. Mijn analyse was correct, slechts mijn timing was slecht.

Ten derde handel was in dezelfde richting als hiervoor, met in principe dezelfde analyse behalve nu prijs ging door de 20 EMA, dus ik wachtte treden wanneer het boven Wm gesloten. Prijs deed hetzelfde als de vorige keer, is tot stilstand gekomen en varieerde brede selectie nog 20 minuten, en natuurlijk mijn 5min handel was OTM.

Mijn vierde handel Ik wachtte tot prijs uitbrak boven het bereik. Ik kwam een ander gesprek kort na mijn laatste handel, omdat ik “wist” dat het zou blijven, en ik was vastbesloten om deze volgende sprong te vangen. Ik denk dat de prijs probeerde om terug naar de 180 dagen EMA rally zoals het eerder in de algemene dalende trend deed. Prijs brak uit boven de meest recente serie, de waarde grafiek was het maken van een hogere hoog en hogere dieptepunten, en de prijs “stuiterde” van de 20 EMA. De kaarsen bleef ook groen ook het geven van mij een koopsignaal. advies Deze handel was ITM en uiteindelijk heb ik nog steeds met een kleine winst.

Het ding over binaire opties is je timing moet kloppen, vooral met de kleinere aflopende. Uw analyse kan worden 100% correct, maar als je timing is uitgeschakeld, is het gewoon uit. Langere expiries zijn een beetje meer vergevingsgezind, maar loopt u het risico prijs bewegen tegen u op langere termijn als uw analyse is alleen voor de korte termijn.