forex markten shutdown

De forex markten shutdown voor eerste kerstdag op 25 december, dus heb ik besloten om hier de markten de volgende dag.Natuurlijk, als gevolg van vakantie in verband met vakanties, tweede kerstdag, en andere feestdagen in verschillende delen van de Controleer en ervaringen van www.optiesonline.com wereld, verwacht ik nog steeds de markten relatief lusteloos zijn. Maar verrassend had ik een groot aantal transacties op de EUR / USD.

De markten niet open tot 06:00 EST, maar ik besloot om te beginnen met het bekijken van rond 08:00. Met de opening gap (die optreedt wanneer de handel wordt geschorst voor een periode van tijd, meestal van vrijdagmiddag tot zondagmiddag in de forex markt) en de onvermijdelijke lome beweging recht uit de vleermuis, ik echt niet de behoefte voelen om te optiesonline beginnen met kijken rechtsaf bij de heropening van de forex markt.

Een ding dat ik merkte dat ik had te gaan in mijn voordeel meteen een potentiële draaipunt handel, hoewel de markt nog relatief verre van dat toen ik begon het kijken naar het scherm. Maar de prijs al snel viel op dit niveau op de 8:45 kaars. Na een onmiddellijke stuiteren de spil (1,36804), prijs keerde kort, voordat stuiteren de spil scherp op het 08:55 Bekijk alle broker kandelaar. Deze twee sterke bounces suggereerde een sterke plek voor een call-optie. Dus bij de aanraking van 1,36804 op 09:00 kaars, nam ik een call-optie. Deze handel brachten ongeveer gelijke hoeveelheden van de tijd in-the-money en out-of-the-money, dus het was alleen maar passend dat het resulteerde in een break-even handel.

Na dat de handel werd de spil niveau nog steeds goed vasthouden, zodat het nemen van precies dezelfde handel leek een perfect redelijke trading beslissing. Klik op deze link hier nu Ik nam een calloptie op de 9:20 kaars, en deze handel belandde werkt in mijn voordeel voor iets meer dan een one-pip winnaar.

 

Prijs bleef tenen langs 1,36804 of verblijf ongeveer 0,5-2 pips boven de spil in de daaropvolgende kaarsen. De spil werd opnieuw op de 9:40 kaars, die mij vertelde dat het draaipunt was nog steeds meer kans te houden dan worden geschonden afgewezen. Natuurlijk, de Amerikaanse markten open om 09:30, die meer volume en de volatiliteit kan leiden tot overstromingen in de forex markt, dus je weet maar nooit. Geen bedrijf is altijd een zekerheid; het is allemaal een kwestie van transacties wanneer u denkt dat de kansen in uw voordeel en het vermijden van hen als ze niet.

Dus met de re-touch van het draaipunt op de 9:45 kaars, ik ging een call-optie op 1,36804 voor de derde keer. Deze handel won ook, dit keer door twee pitten.

 

Na ongeveer een uur van de prijs die langs de spil, de markt eindelijk getraceerd back-up. Een mogelijke resistentieniveau was 1,36974, de huidige dagelijkse hoog, net onder de 1,3700 eenheid. Ik ben een groot voorstander die samenvloeiing in de markt is de beste indicator van een hoge waarschijnlijkheid handel gelegenheid; namelijk, wanneer meer dan één factor is het ondersteunen van een trade set-up – bijvoorbeeld steun of weerstand niveau http://www.optiesonline.com/plus500/ gemaakt op basis van prijs geschiedenis met een Fibonacci retracement level overlappende of in de zeer nabije omgeving.

 

Toegegeven, er was een relatief hoge mate van bullish momentum op 10:40 kaars die 1,36974 raken. Dus wat ik heb is dat ik ging naar mijn one-minuten grafiek. Ik doe dit zelden, maar soms biedt slechts een duidelijker resolutie van hoe de markt is die op een zeer kleine schaal, in tegenstelling tot de vijf-minuten grafiek. Aan de ene-minuten grafiek, zag ik twee afwijzingen van de 1,36974 level had ik bekeek op back-to-back kandelaars (10:43 en 10:44). Dit was voor mij genoeg bevestiging te krijgen in een put-optie op het aanraakscherm van 1,36974, want ik voelde me dit zou een zeer hoge kwaliteit trade set-up zijn.

Zodra de prijs opnieuw aangeraakt 1,36974 op 10:48 kaars, ging ik een put-optie. Dit bleek een heel mooi handel, als een zes-pip winnaar. Prijs bleven zeer sterk dalen in de minuut na het verstrijken van de handel, op meer dan tien pitten uit de buurt van mijn inzending.

 

Ik bleef de EUR / USD kijken tot ongeveer 12:00 EST, maar ik zag nooit iets set-up naar mijn smaak. En als dat gebeurt, je gewoon niet handelen, punt uit. Ik had een andere 3/4 ITM dag, en in wezen een 3/3 ITM dag sinds de at-the-money handel simpelweg uw initiële investering terug. En er is echt niets erger dan het geven van die winst terug achteraf gewoon door de handel uit verveling – vooral wanneer die winnende trades kwam als een gevolg van een reeks van geluid trading beslissingen. Er is niets meer demoraliserend dan dat. ergste vijand van een handelaar is bijna altijd zelf, niet de werkelijke markt worden verhandeld. Zoals altijd, wees voorzichtig, terwijl de handel en wees bewust van je eigen persoonlijke mentale toestand te allen tijde.